Неопитомена: Ние можем да правим трудни неща

Неопитомена: Ние можем да правим трудни неща

Тази книга не премълчава нищо.

Тази книга казва почти всичко.

“Почти”, защото всички сме различни и имаме собствена представа за живота. Гленън Дойл е толкова откровена, че разголва себе си между страниците, за да разкрие нещата от невидимия ред вътре в нас, в който може да открием дълго търсени отговори на важни въпроси.

Въпросите

Какво обичам?

Какво ме кара да се чувствам жива?

Какво е красотата за мен и кога намирам време да се изпълня с нея?

Коя е душата под всички тези роли?

Понякога имаме нужда от известна неяснота във външното проявление на света, за да се вгледаме по-дълбоко в истинността, която витае в нас, да притихнем и да се вслушаме в себе си.

Трите теми в „Неопитомена“*

Клетката

Ключове

Свободна

„Ние можем да правим трудни неща.“

Това е житейската философия на Гленън Дойл – активист, оратор, мотивационен лидер. Майка на три деца, която се опитва да преодолее неравенството в света, като създава благотворителната организация Together Rising.

Книгата е като съкровена изповед, разказана в интимни истории и емоционални преживявания, които често звучат неудобно, когато някой се осмели да ги изговори на глас. Но не бива да ги избягваме напълно, все едно не съществуват, защото когато свалим маските на предразсъдъците, едва тогава започваме да живеем истински, без да изоставяме това, което сме.

Струва ми се, че всяка жена може да открие по нещо от себе си, когато се потопи в личния свят на Гленън Дойл, както направих аз. Така се върнах към една история от детството, която едва ли ще забравя някога, защото белезите от нея, макар и невидими, са още тук, за да ми припомнят коя бях и каква съм сега.

Цялата статия можете да прочетете тук.

Търсене