УЧИЛИЩЕ ПО ВЕЛИЧИЕ

„Ще ви вдъхнови да предприемете действия във всички области на живота си!”
ДЖАК КАНФИЙЛД

„За всеки, който желае да изживее един изключителен живот, пълен с енергия, смисъл и значение, Луис Хаус предоставя богат източник на разбираеми и практически насоки.”
ГРЕТХЕН РУБИН

 

КАК ДА ПОСТИГНЕМ МАЙСТОРСТВО В ЖИВОТА?
ЛУИС ХАУС СПОДЕЛЯ ФОРМУЛАТА

Когато контузия слага край на кариерата му на елитен спортист и професионален футболист, Луис остава да живее на дивана на сестра си – безработен и в гипс. Скоро му омръзва да се самосъжалява и решава, че е време за радикална промяна. Но откъде да започне? От хората, на които се възхищава. Обръща се към техния опит и започва да прилага съветите им в настоящия си живот. За кратко време успява да се възстанови и да изгради многомилионен онлайн бизнес – един от най-популярните подкасти за себеусъвършенстване, и да се превърне в търсен бизнес ментор и лектор.

В тази книга Луис Хаус споделя най-важните препоръки и уроци, които е усвоил от общуването си с изключителните личности, съпровождали го в живота и гостували в неговия популярен подкаст. Уроците и практическите упражнения в нея помагат на всеки да стане майстор и да се стреми към величие в ежедневието си, както и да постига мечтите си чрез отдаване, осъзнатост, радост и любов.

Най-продаван автор на Ню Йорк Таймс и лайфстайл предприемач, Луис Хаус е сочен за един от стоте най-успешни млади предприемачи в Щатите. Постигайки два пъти званието Спортист на годината в два различни спорта, личната му история е идеалният пример, че всеки може да преодолее трудностите в живота си и да заживее с усещането за значимост.

Ти си обичан, ти си ценен и си от значение, така че действай и направи нещо изключително!

 

NB! При покупка на 2 (и повече) книги, можете да използвате код за 10% отстъпка: Great10

Моля, въведете кода преди да попълните данните си за доставка (за да не трябва да ги попълвате наново :)

18.90лв.


Свързани продукти

Търсене