Ретроградният Меркурий

Тази книга е рядък пътеводител за тайнствата на ретроградния Меркурий!

Тя ще ви разкрие всичко важно за периодите, в които движението на планетата е ретроградно и ще ви помогне да използвате неговата енергия по най-добрия начин.

Много хора се страхуват от ретроградния Меркурий и не смеят да предприемат нищо по това време, обвинявайки планетата за всички несгоди и несполуки.

Ясмин Боланд и Ким Фарнел предлагат един различен и практичен подход за работа с енергията на Меркурий в периодите на ретроградност. Те представят нова гледна точка, която разширява и обогатява разбиранията за това явление. От книгата ще научите  за влиянието на ретроградния Меркурий в зависимост от елемента, зодиакалния знак и дома, през който преминава, както и според съвпадите му с планетите от рождената карта, които среща по пътя си. Вярваме, че ще ви бъде полезна, независимо дали сте начинаещ или напреднал в астрологията.

Ясмин Болан започва кариерата си като журналист на свободна практика с увлечение към астрологията. Постепенно страстта ѝ се превръща в професия и в момента тя е една от най-четените и награждавани писатели в света на тема астрология.

Ким Фарнел е автор на няколко книги. Тя е дългогодишен президент на Лондонската астрологична ложа, има и магистърска степен по „Културна астрономия и астрология“. 

Книгата излиза официално на 16 май 2022 г.

9.90лв. 13.90лв.

Търсене